Karabük Atatürk Ortaokulu

Belgegeçer : 0 370 412 69 39
WEB https://karabukataturkortaokulu.meb.k12.tr
Adres : YENİŞEHİR MAH. NECATİBEY CAD. NO10
VİZYON : Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; Dürüst, iyi ahlaklı; Çevreye duyarlı; Kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; bireyler yetiştirmek istiyoruz.
MİSYON : Türk Milli Eğitimi’ nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; Demokrasi laik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TAM GÜN